dilluns, 7 de juliol del 2014

i know it’s something not to be proud of

/Kamasutra/

Estic assegut a la terrassa d’una cafeteria. 
Fa molta calor, però allò que de veritat molesta és aqueta humitat que emprenya l’aire i dona la sensació de respirar pols.
Hi han dues noies a la taula del costat xerrant animadamentamb dues canyes al davant. 
Al pati davant del bar, nois amb patins van caient com mosques intentant saltar uns graons massa alts.
Una de les dues noies és pellroja porta un vestit color crema. L’altra és morena i vesteix dos peces de roba amb motius floreals. Te part de l’esquena i les coixes decorades amb capil·lars trencats. 
La noia pellroja no para de parlar animadament, mentre la seva amiga, la seva millor amiga, no obre la boca. Però respira. 
“I Love sex”, “I can not live without sex”, “I think every second about sex”, “I know it’s something not to be proud of”. 
Va viure a Amsterdam. Hi va anar després de complir els divuit anys i guanyar una beca. Treu el seu diari de la bossa, comença a llegir en veu alta.
“ It’s cold”, “I’m trying to study”, “I’m having a lot of sex”. 
Riu.
La seva millor amiga segueix callada però respirant.
La pellroja continua parlant.El seu pare és enginyer. El seu pare vol que ella es casi amb un enginyer que pugui donar-li seguretat.Sembla que ser enginyer sigui sinònim de estabilitat i seguretat.Seria inconcebible per ella portar a casa dels pares un novii artista. Casar-se amb ell estaria fora discussió.
Riu molt recordant quan va veure una samarreta on amb caràcters cubitals hi havia la frase “keep calm and Love a graphic designer”. Va pensar fins i tot en comprar-la. Però no ho va fer.
Mentre xerra li arriben missatges d’amics envejosos de la seva vida a Barcelona.
La noia recorda com va venir a Barcelona en busca de més sexe. Ara sent la necessitat d’una vida estable.Afirma que però això va totalment en contra de la cerca costant de sexe i més sexe.
La seva amiga segueix callada i respirant.
La pellroja paga el compte, les dues s’aixequen i se’n van pel pati.Tot això sin deixar de parlar.
Aquesta nit, em diu la seva veu des de la llunyania, ha quedat amb un noi.