dilluns, 19 de maig del 2014

papallones carnívores

/Black Iris de Georgia O'Keeffe/

Vull tornar a fer petons a la punta del teu nas . Vull tornar a sentir el teu cap descansant a la meva espatlla . Vull tornar a despertar al teu llit . Vull dormir cada nit al teu llit . Vull tornar a seure al teu sofà . Vull tornar a escoltar-te defensar els teus ideals . Vull tornar a veure't les galtes vermelles després de córrer al parc. Vull tornar a passejar la platja i sentir que som família . Vull tornar a pujar a un tren junts i anar-nos . Vull tornar a aixecar la meva cara d'entre les teves cames amb la barba que perfuma del teu sexe . Vull tornar a sentir que tot costa un petó . Vull tornar a sentir que sóc l'home de la teva vida . Vull tornar a veure't posar aigua a les teves plantes . Vull tornar a escoltar els teus contes sobre la teva vida. Vull picar a la porta i que m’ obris en pijama perquè estaves cuinant . Vull mossegar-te els braços . Vull netejar-me les dents amb tu mirant-nos al mirall. Vull que em segueixis ensenyant a ser millor persona . Vull viure i saber que ets al meu costat . Vull deixar de despertar-me plorant perquè algú més que no entén la teva perfecció comparteix la teva vida . Vull deixar de sentir-me ignorat per tu . Vull tornar a respirar aire sense pensar en cada moment que seria millor deixar de fer-ho . Vull tornar a llegir que no vols que altre home et toqui mai. Vull tornar-te a dir que no vull que cap altra dona em toqui mai. Vull dir-te que crec que t'has convençut que no em vols, però no que ja no m'estimes . Vull que em donis una altra possibilitat perquè la mereixo . Vull que et posis en les meves sabates . Vull que sentis el meu dolor i la meva impotència com jo sento el teu. Vull ser un amb tu o prefereixo no ser res . Vull que pensis per un moment a tots els moments feliços que hem passat junts , deixant de banda els dolents. Vull que pensis en mi. Només en mi, per una tarda mentre fumes amb una cervesa . Vull que ho facis i que ningú et distregui . Vull veure't . Vull i necessito veure't , encara que sigui perquè em trobi encara pitjor i caigui definitivament en el dolor . Vull tornar a sentir com t'agrada la nostra compatibilitat sexual . Vull veure pel·lícules i més pel·lícules amb tu . Vull imaginar passejar per la superfície de Mart agafant la teva mà. Vull tornar a ser l'astronauta en òrbita al voltant de la teva existència. Vull respirar amb la boca enganxada a la teva. Vull que siguis i que siguem . Vull deixar de gratar-me la pell pels nervis , imaginant insectes i impureses pròpies de les escombraries . Vull poder tornar a mirar-me al mirall i veure una altra vegada a les fulles i les arrels crescudes gràcies a tu , i no al monstre que ara em sento . Vull deixar de tenir papallones carnívores a totes les hores dins al meu estómac , trossejant-me amb pors , terrors , ànsia . Vull que deixis de convèncer-te de pensar alguna cosa per pensar-la sense restriccions . Vull arrencar-me els ulls i ensenyar-te que no poden veure res més que la teva cara , el teu ésser , el nostre futur . Vull ser jo . Vull que siguis tu. Vull que siguem junts nosaltres .