dissabte, 3 de gener del 2015

n o v a

/Monk by the sea de Caspar David Friedrich/

Estimada. Estimat.

L'any es tanca. Per Fi. [s. XII; del ll. fīnis 'fi, acabament; límit']1 f 1 Punt darrer d'una cosa en l'espai o en el temps, lloc o moment precís després del qual ja no continua. -Mort o estat darrer a què arriba algú en la seva existència.

No amago que el meu objectiu és començar a viure de nou.Va ser un any trist, depressiu, destructiu, punyent, emocional, pobre, negre, pesat.I el fet que el causant de tot el malestar hagi sigut jo mateix, jo i només jo,ha fet d’aquest any un dels més dolorosos de la meva Vida. [o.; del ll. vīta, íd.]f 1 BIOL 1 Estat dinàmic de la matèria organitzada caracteritzat bàsicament per la seva capacitat d'adaptació i d'evolució davant els diferents canvis en el medi, i pel fet de poder reproduir-se.  -Propietat per la qual un òrgan d'un animal o una planta, o tot l'organisme, acompleix la seva funció o les seves funcions.

Per desgràcia sóc una persona que es perd en una tassa de te. Si ho desitgeu, un elefant coix en una terrisseria.Necessito estimulació, motivació, serempès per tornar a la pista.Escollir com a punt de partida el principi del nou any és en part un acte de covardia. Suposo que sempre es pot començar en qualsevol Moment. [s. XIV; del ll. momentum 'moviment, impulsió; pes lleuger, petita divisió', d'on 'petita divisió de temps, instant', der. de movēre 'moure', a través d'una forma *movimentum]m 1 1 Espai de temps mínim o extremament curt.7 de moment loc adv Expressió usada per a indicar que alguna cosa s'esdevé en el moment que hom parla o de què hom parla i la possibilitat que més endavant deixi d'esdevenir-se.

L'ajornament d'un nou primer pas és només una excusa per no fer-ho.En el meu cas, però, és simplement no tenir cap tipus de nova relació o positivitat tacat amb el fang dels últims dotze mesos. Volent fins i tot més de dotze anys.Va ser un any en què vaig pensar massa. I no vaig concluir gaire.Un any en el qual cada dia té dits que toquen els límits de la interminabilitat.Vaig viure com si els anys anessin acumulant pedres a la meva Pell. [1249; del ll. pĕllis, íd.]f 1 1 ANAT ANIM Tegument resistent i flexible que recobreix la superfície del cos i que continua, als orificis naturals, amb les mucoses que entapissen els sistemes respiratori, digestiu i genitourinari.

Em sento vell i potser ho sóc.La feina, des d'un cert punt de vista, ha conquerit espais que el meu cervell destinava al dolor auto infligit. Dolor que te la meva sang, casi com si fos el meu germà.Treballar m'està ajudant a cosir ferides, almenys les físiques. M'imagino que alguns o molts em veuen com un personatge particular, potser trastornat. O Trastocat. [1653; de tocar][®trencar ] v 1 tr 1 Trastornar el cap, fer tornar boig.2 pron Tornar-se boig.

Però emocionalment segueix calibrant-me.Les esquerdes no només afecten el guix de la paret. Des de Alaska, bon any Nou [o.; del ll. nŏvus, -a, -um, íd.]adj 1 1 Que existeix, ha aparegut, ha estat fet o s'ha esdevingut fa poc temps o per primera vegada. 3 1 Posterior a un altre que substitueix o al qual s'afegeix, no el mateix.

Alaskan.


“The wreckage of stars - I built a world from this wreckage.” ― Friedrich Nietzsche